Båtvård

Vi utför de mesta inom båtvård. Genom en båtrekond så kan vi se till att båtens dynor och mattor som är tråkiga, fläckiga och drabbade av mögel återfår sin glans. Vi tar hand om allt detta genom att noggrant rengöra, polera och vårda hela båtens interiör för att bevara dess ytskikt och återge den sin förlorade glans och fräschhet. Vi tar itu med allt från envisa fläckar på mattor och dynor till att impregnera olika typer av material såsom tyg, konstläder och äkta läder för att skydda dem mot framtida skador. 
Dessutom tar vi hand om fönsterputsning och rengöring av alla glasytor och metallkomponenter. Vårt arbete inkluderar även noggrann rengöring av både kapell och dynor för att säkerställa att hela båten skiner i sin bästa form. Vi förbättrar också värdet på din båt genom att rengöra dess motor och motorrum, vilket inte bara gör underverk för dess utseende utan även underlättar framtida underhåll och service.

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.