Hantering av försäkringsskador för båtar

Att drabbas av en olycka till sjöss kan vara stressande, men processen att hantera försäkringsskador behöver inte vara det. På LJ Marin & Motor är vi experter på att navigera i försäkringsärenden, från grundkörningar till motorhaverier. Vi samarbetar med de flesta stora försäkringsbolag, vilket gör oss till din bästa partner när olyckan är framme.

Fullständig skadehantering

När du står inför en försäkringsskada, starta processen genom att göra en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag. Därefter tar vi över. Vi genomför en noggrann skadebesiktning för att fastställa omfattningen av skadan och de nödvändiga reparationsarbetena. Vår erfarenhet och kunskap inom området säkerställer att alla aspekter av skadan dokumenteras korrekt och att inga detaljer missas.

Kommunikation med försäkringsbolag

Efter skadebesiktningen tar vi hand om all kommunikation med försäkringsbolaget. Vi förhandlar om omfattningen av skadeersättningen baserat på de faktiska behoven för din båt, vilket säkerställer att du får den ersättning du är berättigad till. Vårt mål är att göra processen så smidig och friktionsfri som möjligt för dig.

Prioriterad hantering under hektiska perioder

Vi förstår att tiden är kritisk, speciellt om du är under tidspress för att få din båt sjösatt till säsongen, eller om du behöver få den tillbaka i vattnet snabbt efter en olycka. Därför prioriterar vi försäkringsärenden, även under de mest hektiska sommarmånaderna. Vi arbetar effektivt för att säkerställa att din båt repareras, konserveras och återgår till vattnet så snabbt som möjligt.

Varför välja LJ Marin & Motor för dina försäkrinsskador?

Att välja LJ Marin & Motor innebär att du väljer en pålitlig partner som inte bara förstår tekniken bakom båtreparationer utan också de juridiska och administrativa processerna med försäkringsskador. Vi är här för att stödja dig genom hela processen, från den första skadeanmälan till den slutliga återlämningen av din båt i toppskick.

Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt försäkringsärende och upplev en service som sätter din sinnesro i första hand.

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.