Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur LJ Marin & Motor samlar in, använder, skyddar och vid behov delar personlig information som samlas in från användare av webbplatsen.

Insamlad information

Vi kan samla in personlig information från användare på olika sätt, inklusive, men inte begränsat till, när användare besöker vår webbplats, registrerar sig på webbplatsen, prenumererar på nyhetsbrev, fyller i formulär och i samband med andra aktiviteter, tjänster, funktioner eller resurser vi gör tillgängliga på vår webbplats. Användare kan ombedas att ange namn, e-postadress, postadress, telefonnummer eller andra detaljer beroende på aktiviteten.

Användning av insamlad information

Personlig information som samlas in kan användas för att förbättra kundservice, anpassa användarupplevelsen, administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra webbplatsfunktioner, skicka periodiska e-postmeddelanden, behandla beställningar och ge information som användare begär om våra produkter eller tjänster.

Skydd av din information

Vi vidtar lämpliga dataskyddsåtgärder för att skydda mot obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse av din personliga information, inklusive säkerhetsrevisioner, kryptering av data under överföring och lagring av information på säkra servrar.

Dela din personliga information

Vi säljer, handlar eller hyr inte ut användares personliga information till andra. Vi kan dela generisk sammansatt demografisk information som inte är kopplad till någon personlig identifierbar information beträffande besökare och användare med våra affärspartners, betrodda dotterbolag och annonsörer för de ändamål som anges ovan.

Ändringar i denna integritetspolicy

LJ Marin & Motor har befogenheten att uppdatera denna integritetspolicy när som helst. Vi uppmuntrar användare att regelbundet kontrollera denna sida för eventuella förändringar för att vara informerade om hur vi hjälper till att skydda den personliga information som vi samlar in. Du erkänner och godkänner att det är ditt ansvar att granska denna integritetspolicy regelbundet och vara medveten om ändringar.

Ditt samtycke

Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, praktikerna på denna webbplats eller dina interaktioner med denna webbplats, vänligen kontakta oss genom sidan kontakta oss.
Denna integritetspolicy uppdaterades den 2024-04-30 och är giltig tills vidare med undantag för ändringar i dess framtida provis.

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.