Båtreparationer och underhållstjänster

Att äga en båt innebär inte bara frihet och äventyr på vattnet, det kräver också regelbunden skötsel och ibland reparationer. På LJ Marin & Motor är vi experter på att hantera en mängd olika reparationer för alla typer av båtar. Vi fixar allt från motor till elektronik. Oavsett om det gäller en inombordare eller en utombordare, stora som små problem, står vi redo att bistå med professionell service.

Felsökning och motorrenovering

En av de vanligaste utmaningarna för båtägare är motorproblem. Genom noggrann felsökning identifierar vi problemet och föreslår effektiva lösningar. Genom att välja LJ Marin & Motor för din motorrenovering säkerställer du att din båtmotor återfår och bibehåller optimal prestanda.

Underhåll av elektronik och mer

Modern båtutrustning innefattar avancerad elektronik som kräver särskild uppmärksamhet. Vi har goda kunskaper i underhåll av båtelektronik, från navigationshjälpmedel till kommunikationssystem. Vi ser till att din elektroniska utrustning fungerar felfritt, vilket är avgörande för en säker och njutbar tid på vattnet.

Reparation av skador

Olyckor händer, och skador som grundkörning eller stöldskada kan vara frustrerande att hantera. Vi erbjuder omfattande tjänster för reparation av plastskador och andra strukturella problem. Vårt mål är att återställa din båt till dess ursprungliga skick med högsta möjliga hantverksskicklighet. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

Varför välja LJ Marin & Motor för dina båtreparationer?

På LJ Marin & Motor är vi stolta över vår förmåga att lösa ett brett spektrum av reparationer och underhållsbehov. Vi använder de bästa verktygen och materialen för att garantera att arbetet utförs korrekt. Vi strävar efter att ge varje kund en service som inte bara löser det omedelbara problemet men också förhindrar framtida bekymmer.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina båtreparationer och underhåll. Låt LJ Marin & Motor ta hand om din båt, så att du kan fokusera på att njuta av dina äventyr på vattnet.

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.