Installationer av båtutrustning

När det gäller att uppdatera eller förbättra din båt, är rätt installation av ny utrustning avgörande för både funktion och utseende. Vi erbjuder professionella installationstjänster för en mängd båtrelaterad utrustning som inte bara höjer din båts prestanda men också dess komfort och användbarhet.

Uppgradera din båt med modern teknik

Vill du navigera säkrare och effektivare? En ny plotter kan vara lösningen. Med de senaste framstegen inom maritim navigationsteknik, kan en uppdaterad plotter erbjuda förbättrade kartfunktioner, mer exakt positionering och användarvänliga gränssnitt. LJ Marin & Motor ser till att din nya plotter installeras korrekt och integreras smidigt med dina befintliga system.

Förbättra manövrerbarheten med en bogpropeller och ankarspel

En ny bogpropeller kan revolutionera ditt sätt att manövrera din båt. Genom att erbjuda extra styrning vid låga hastigheter, gör den det enklare att lägga till och navigera i trånga utrymmen. Likaså är ett pålitligt ankarspel en oumbärlig del av din båts utrustning, vilket gör ankring både enklare och säkrare. Vi installerar också trimplan för en stabila sjögång. Vi garanterar att dessa installationer utförs med precision och estetik i åtanke, vilket säkerställer optimal funktion och ett tilltalande utseende.

Energi och effektivitet med nya elinstallationer

Effektiv energihantering ombord är viktigt. Därför är installation av moderna batteriövervakningssystem, landström och batteriladdare är bland de vanligaste elinstallationerna vi utför. Dessa system hjälper till att hålla kolla på din energiförbrukning och säkerställer att du alltid har tillräckligt med kraft när du behöver det.

Varför välja LJ Marin & Motor för dina installationer?

Vi är märkesoberoende och har bred kunskap av de flesta båtmärken och modeller som finns på marknaden. Efter varje projekt, tillhandahåller vi en genomgång av installationen och tips om hur du bäst använder din nya utrustning.
Ta ditt båtliv till nästa nivå med professionella installationer från LJ Marin & Motor. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå den båtupplevelse du drömmer om.

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.