Vattenskoterservice och reparation

Behöver din vattenskoter eller jetski en service eller reparation? Då har du kommit rätt! Vi har lång erfarenhet av att serva vattenskotrar från de största tillverkarna såsom Kawasaki, Yamaha och Sea-Doo.
Vi förstår vikten av att din vattenskoter är i bästa möjliga skick för att du ska kunna njuta av dina äventyr på vattnet fullt ut. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina behov och sedan rekommenderar vi vilken typ av service som vi tycker passar bäst för din vattenskoter eller jetski.
Vår vattenskoterservice och jetskiservice omfattar allt från vanligt underhåll till mer omfattande reparationer. Vi använder bara högkvalitativa reservdelar och avancerad teknik för att säkerställa att din vattenskoter håller högsta standard.
Utöver service erbjuder vi även montering av olika tillbehör för att anpassa din vattenskoter och jetski efter dina önskemål. Oavsett om det är en GPS, lanternor eller en spårsändare, kan vi hjälpa dig att få din vattenskoter precis som du vill ha den.
Vi erbjuder både service på plats och på vår verkstad, så du kan välja det alternativ som passar dig bäst. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du lita på att din vattenskoter är i trygga händer hos oss.
Kontakta oss idag för att boka din vattenskoterservice och låt oss hjälpa dig att hålla din vattenskoter i toppskick för alla dina äventyr på vattnet!

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.