Om oss

Sedan 2010 har vi ägnat oss åt båtar, och under 2023 lanserades LJ Marin & Motor med målet att tillhandahålla mobil båtservice. Vår verksamhet drivs av en tydlig vision: att erbjuda omfattande, kundcentrerade tjänster som förenklar båtägandet och eliminerar alla bekymmer. Genom djupgående expertis och en passion för båtlivet har vi under mer än ett decennium hjälpt båtägare att njuta av sitt båtliv utan avbrott.

Vad vi gör

På LJ Marin & Motor specialiserar vi oss på allt från grundläggande underhåll till avancerade reparationer och installationer. Vi felsöker, reparerar och återlämnar din båt redo för sjön – allt detta med största omsorg och precision. Våra tjänster inkluderar men är inte begränsade till: 
● Motorservice och reparationer● Installationer av elektronik och utrustning● Vinterförvaring och konservering● Hantering av försäkringsskador● Sjösättning och upptagning

Med ett helhetsgrepp om båtservice strävar vi efter att erbjuda lösningar som är både omfattande och skräddarsydda. Vare sig din båt befinner sig vid din hamn, hos dig eller i vår toppmoderna verkstad, är vårt mål att leverera service som överträffar dina förväntningar. Vårt team består av erfarna och passionerade båtfolk som förstår vikten av noggrannhet och detaljer.
För oss är inget jobb för stort eller för litet, och vi är stolta över att kunna erbjuda personlig service och uppmärksamhet till varje kund. Vi tror att förtroende och kommunikation är grundläggande för en lyckad kundrelation, och vi arbetar hårt för att vara transparenta och tillgängliga för våra kunder.

Engagemang för kvalitet

Vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste teknologin och metoderna inom båtunderhåll och reparation. Vårt engagemang för kvalitet säkerställer att din båt hanteras med den senaste tekniken och de mest effektiva metoderna.

Vi välkomnar dig att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt båtägande. På LJ Marin & Motor är ditt båtäventyr vår passion, och vi ser fram emot att hjälpa dig att njuta mer av dina dagar på vattnet.

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.