Motorservice för din båt

Är din båt redo för säsongen? Oavsett om du har en inombordare eller utombordare, ny eller gammal, så erbjuder vi på LJ Marin & Motor den service och expertis som din båtmotor förtjänar. 
På LJ Marin & Motor förstår vi vikten av tillförlitlig motorservice. Vi följer noggrant tillverkarnas rekommenderade serviceintervaller och kompletterar dessa med vår egen expertkunskap för att garantera optimal funktion och effektivitet. Genom att regelbundet underhålla båten så minimerar risken för kostsamma reparationer framöver.
Genom att regelbundet underhålla din båt med hjälp av erfarna båtmekaniker säkerställer du inte bara säsongens nöjen på vattnet, utan du gör även en bra investering. Motorbåtar behåller ofta ett gott andrahandsvärde, och genom att noggrant sköta om och serva din båt kan du säkerställa att dess värde består.
Vi är märkesoberoende så vi erbjuder service för alla motorer på marknaden, inklusive välkända märken som Evinrude, Johnson, Yamaha, Honda, Suzuki, Mercury, Mercruiser, Volvo Penta och många fler. Oavsett motorvarumärke kan du lita på att vi har den kunskap och de verktyg som krävs för att leverera förstklassig service.
Efter varje utförd motorservice presenterar vi en detaljerad faktura som tydligt specificerar alla åtgärder och utbytta delar. Detta garanterar fullständig transparens och ger dig som båtägare en klar översikt över det utförda arbetet.
Om du mot förmodan har en ovanlig motor eller behöver en specifik åtgärd som vi inte har resurser för på plats, ingår du inte i riskzonen att bli lämnad i sticket. Vi har ett brett nätverk av skickliga samarbetspartners som kan träda in och säkerställa att din motorservice blir genomförd med högsta möjliga standard.
Låt inte ditt äventyr på vattnet försenas av motorproblem. Kontakta LJ Marin & Motor idag för att boka en tid och upplev skillnaden med en motor i toppskick!

Behöver du assistans med motormontage?

Vi erbjuder professionell installation av både inombordare och utombordare. Vår servicebil är välutrustad och vi finns redo att installera din motor oavsett var du befinner dig.

Varför anlita LJ Marin & Motor för båtservice?

Anlita LJ Marin & Motor för professionell och pålitlig båtservice. Med årtionden av branscherfarenhet och tillgång till de senaste teknologierna säkerställer vi att din båtmotor alltid presterar på topp. Vi är märkesoberoende, vilket betyder att vi kan hantera alla typer av båtmotorer.

LJ Marin & Motor AB

Sedan 2010 har vi specialiserat oss på båt. Vi tar ett helhetsgrepp om din båt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi felsöker, reparerar och återlämnar sedan din båt när det är klart. Antingen hos dig, vid din hamn eller i vår verkstad.
Vi erbjuder även vinterförvaring och allt som du kan tänkas behöva till din båt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp, för oss är inget arbete för stort eller för litet.

Adress

Svanå 31726 92 Skultuna

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Tack!

Vi hör av oss till dig inom kort.

Can't send form.

Please try again later.